Home Kennis over netten Phase to Phase kalender Onze volgende kalender

Uw verhaal over netverzwaring

Tijdens de Vision Gebruikersdag eind maart ontstond het inspirerende idee om onze kalender voor volgend jaar te wijden aan netverzwaring. Dit vonden we direct een goed plan en nu zijn we op zoek naar boeiende verhalen en voorbeelden hiervoor. Kent u een uniek en inspirerend netverzwaringsproject, op grote of kleine schaal, waar u trots op bent? Deel uw verhaal met ons! Uw bijdrage kan anderen inspireren en inzicht geven in de belangrijke stappen die gezet worden in onze energietransitie.

Waarom netverzwaring nu zo belangrijk is

Nederland zet zich volop in voor de energietransitie met als doel een klimaatneutrale economie in 2050. Vanaf 2025 zullen TenneT en de netbeheerders jaarlijks €8 miljard investeren in onze energie-infrastructuur. Daarnaast hebben de vijf grootste pensioenfondsen van Nederland aangegeven bereid te zijn ‘miljarden euro’s’ te investeren in de uitbreiding van warmte- en elektriciteitsnetten. Deze gezamenlijke inspanningen van TenneT en regionale netbeheerders omvatten onder andere dikkere kabels, zwaardere transformatoren, extra 20 kV-netten en geheel nieuwe stations.

Deel uw verhaal en inspireer anderen!

Heeft u een goed verhaal of een bijzonder project dat u wilt delen? Laat het ons weten via dit formulier en misschien schittert uw verhaal in onze kalender!

Mogen wij u benaderen voor meer informatie?(Vereist)

Wilt u begin volgend jaar de kalender voor 2025 ontvangen? Vul dan hier het adres in waarop u deze wilt ontvangen.

Adres
Privacy(Vereist)
Met uw gegevens beantwoorden we uw bericht. Ook registreren we uw bericht, eventuele interesse in onze producten en diensten en contactgegevens in ons CRM-systeem en kunnen u benaderen in het kader van commerciële activiteiten. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.

Benieuwd naar de andere kalenders?