Home Samen innoveren

Samen innoveren

Bij Phase to Phase geloven we in de kracht van samenwerking. Techniek en innovatie zijn mensenwerk. Samenwerking is essentieel om onze producten te verbeteren en aan te laten sluiten op de wensen van onze klanten, maar ook om de energietransitie te realiseren. Daarom werken we al sinds onze oprichting nauw samen, zowel met klanten als met partijen uit de elektriciteitssector en onderwijsinstellingen.

Wilhelm Eduard Weber

Samen met gebruikers

Onze gebruikers zijn niet alleen klanten, maar ook onze innovatiepartners. Op de gebruikersdagen delen wij en de aanwezige gebruikers kennis en ervaringen. Daarnaast is er veel ruimte om te netwerken met collega’s uit de sector. Zo verrijken we niet alleen de kennis van onze gebruikers, maar krijgen wij ook waardevolle inzichten waarmee we onze producten verder kunnen verbeteren. We streven naar een open architectuur voor onze producten, waardoor gebruikers actief kunnen bijdragen aan doorontwikkeling.

Ook organiseren we regelmatig bijeenkomsten voor Plusgebruikers, waar we ervaringen uitwisselen en feedback verzamelen over de ontwikkeling van onze producten. Daarnaast testen zij bèta-versies van producten en updates. Zo spelen zij een cruciale rol in ons innovatieproces.

Samen met partners

We zijn trots op onze samenwerking met organisaties zoals Dutch Power, Cired en CIGRE Nederland, waarbij we kennis en ervaring uitwisselen op het gebied van onze energievoorziening. Door deel te nemen aan innovatieconsortia werken we samen aan het ontwikkelen en onderzoeken van nieuwe innovaties. Voorbeelden hiervan zijn POWERED, GO-e en ORKEST. Daarnaast werken we samen met onderwijsinstellingen aan onderzoeksprojecten zoals Control Room of the Future.

Met deze focus op samenwerking, de open architectuur van onze producten en onze gebruikersgerichte benadering blijven we technologische innovatie in de energietransitie nastreven.

Ook samen met ons innoveren?