Home Nieuws Phase to Phase onderdeel van Technolution

Samen bieden wij cruciale oplossingen

Phase to Phase onderdeel van Technolution

Phase to Phase is sinds april 2019 onderdeel van Technolution. De Arnhemse onderneming Phase to Phase ontwikkelt geavanceerde software voor energienetten, terwijl technologie-integrator Technolution een sterke positie heeft in smart grid en smart metering.

Samen bieden wij cruciale oplossingen

Technolution en Phase to Phase werken nauw samen in het snel veranderende landschap van de energiesector. Technolution levert als technologie-integrator betrouwbare, innovatieve technologie om de energievoorziening werkend te houden en deze optimaal te kunnen benutten. De samenwerking met Phase to Phase geeft beide bedrijven extra slagkracht en leidt tot snellere innovaties. Samen kunnen wij de energiesector cruciale digitaliseringsoplossingen bieden.

“Bij mijn collega’s van Phase to Phase herken ik dezelfde passie voor techniek en het maken van oplossingen die echt voor klanten werken als bij Technolution. Dat spreekt me zeer aan. We kunnen daardoor grote stappen maken in het ondersteunen van onze klanten bij de digitalisering van hun elektriciteitsnetten,” aldus Wilbert Prinssen, Director bij Technolution en Phase to Phase.

Gepubliceerd: 17 april 2019