Home Over ons

Over Phase to Phase

Phase to Phase ontstond in 2001 als spin-off van KEMA Consulting. Met de eigen producten Vision en Gaia bleef Phase to Phase netbeheerders ondersteunen bij de bedrijfsvoering. De ontwikkeling van Vision en Gaia, maar ook die van Phase to Phase, ging gelijk op met de steeds grotere complexiteit van de moderne elektriciteitsvoorziening.

Nikola Tesla

Wiskunde, natuurkunde en informatica

Feitelijk is ons werk vooral de combinatie van wiskunde, natuurkunde en informatica. Maar onze producten zijn net zo goed resultaat van inspiratie, creativiteit en samenwerking. Daarom staat de samenwerking met onze klanten – netbeheerders, ingenieursbureaus en industriële bedrijven – al sinds onze oprichting centraal bij de (door)ontwikkeling van onze producten.

De eerste versie van Vision werd in 1991 ontwikkeld. Binnen korte tijd was het programma bij alle Nederlandse elektriciteitsbedrijven in gebruik. Ook Gaia, voor het rekenen aan laagspanningsnetten, dat enkele jaren later verscheen, werd heel goed ontvangen. Sindsdien zijn we in Nederland marktleider waar het gaat om netrekenen.

Made in Arnhem

Phase to Phase begon bescheiden in één kamer in het souterrain van Gebouw B46 op het KEMA-terrein, maar verhuisde al gauw naar het westelijke commandogebouw van het De Zoeten Laboratorium. Inmiddels werken we met zo’n 10 collega’s in ons kantoor in de Arnhemse binnenstad. Sinds 2019 is Phase to Phase onderdeel van Technolution.

Verantwoord ondernemen

Al sinds onze oprichting streven wij naar de hoogste kwaliteit van onze producten. Belangrijke aspecten hierbij zijn klanttevredenheid en verantwoord ondernemen. Sinds 2019 zijn wij onderdeel van Technolution en sluiten wij ons aan bij het beleid van ons moederbedrijf op het gebied van kwaliteit, milieu en informatiebeveiliging. 

Meer informatie, ISO-certificaten en beleidsverklaringen vindt u op de website van Technolution.

Direct antwoord op uw vraag?
Wij helpen u graag.