Home Over ons Werken bij Phase to Phase

Werken bij Phase to Phase

Op ons kantoor in de binnenstad van Arnhem werkt ons hechte team experts op het gebied van elektrotechniek en informatica. Ons werk draait om het rekenen aan elektriciteitsnetten en het visualiseren van knelpunten. We ontwikkelen effectieve oplossingen die onze klanten vooruit helpen in het dynamische energielandschap.

James Clerk Maxwell

Uitdagende vraagstukken

In nauwe samenwerking met onze klanten werken we aan producten die van grote waarde zijn voor netbeheerders, ingenieursbureaus en industriële bedrijven. Bij Phase to Phase krijg je niet alleen de kans om te werken aan uitdagende vraagstukken. Je maakt ook deel uit van een community van ontwikkelaars, gebruikers en innovatiepartners die gedreven worden door nieuwsgierigheid, samenwerking en innovatie.

Rekenresultaten visualiseren

Walter, Senior Consultant bij Phase to Phase: “Als ik op mijn fiets naar het werk rijd, kan ik echt genieten van het doordachte design van die fiets. Die interesse in het ontwerp van techniek gebruik ik ook in mijn werk. Ik werk vraagstukken van klanten conceptueel uit. Veel klantcontact en advieswerk en ook programmeren. Maar het liefst werk ik aan user interfaces. Rekenresultaten grafisch vormgeven met animaties, kleuren en vlekken.

Ik heb een topdag als ik een complex probleem weet te doorgronden. Door het te visualiseren, of het te specificeren voor iemand anders, of door een mooi stukje code te schrijven. Als de puzzelstukjes in elkaar vallen. Zeker als we dat samen met het team voor elkaar krijgen.”

Wil jij aansluiten bij ons team? Neem dan contact op met Christina Keehnen.